Přehled jednotek

Boleslavova 3

Nový butikový rezidenční projekt s 15 jedinečnými nadstandardně dokončenými jednotkami poskytujícími výhledy do parku Na Fidlovačce vzniká kompletní renovací pavlačového činžovního domu klasického pro Nusle 30. let 20. století. Tato čtvrť se postupně stává moderním živoucím místem, které těží ze své blízkosti k centru i z polohy v údolí říčky Botič obklopené zelení. 

O projektu
Budova se třemi nadzemními podlažími a suterénem v úrovni zahrady nyní prochází kompletní přeměnou v osobitý domov pro ty, kteří ocení rána doprovázená zpěvem ptáků v okolních parcích a zahradách, uklidňující výhledy do zeleně, blízkost kaváren, restaurací i divadel a také perfektní dostupnost metrem i tramvají. Dům s pečlivě promyšlenými jednotkami i svěžím interiérem ve společných prostorách bude dokončen na podzim 2024, jednotky budou k nastěhování od počátku r. 2025

Jednotky
V komorní rezidenci vzniká celkem 15 jednotek s dispozicemi od 1+kk po 3+kk o velikostech od cca 33 m2 až po téměř 71 m2. Byty jsou rozděleny do šesti kolekcí označených Joan, Alex, Josephine, Jacqueline, Mathilde a Amelia, některé jednotky budou mít předzahrádku, jiné balkóny vytvořené z původních pavlačí. Podkrovní jednotky budou klimatizované. Ke standardu všech jednotek patří kvalitní LVT podlahy s dekorem i vlastnostmi dřeva, velkoformátová dlažba a obklady kombinované s mozaikou v neutrálních zemitých tónech, sanita Laufen a Kartell by Laufen, chromované baterie Grohe Essence včetně podomítkových, designové topné žebříky P.M.H. Rosendahl, vstupní dveře vyrobené truhlářem na zakázku a interiérové posuvné dveře Sapeli

Lokalita
Na jedné straně vede boční jednosměrná ulice k parku Na Fidlovačce se stejnojmenným divadlem, na opačné straně prochází parčíkem vybudovaným v r. 2021 na popud místního občanského spolku. Přímo u rezidence funguje komplex s mateřskou a základní školou i montessori gymnáziem Duhovka, další gymnázium je jen o kousek dále. Za zmínku stojí také wellness centrum umístěné ve 26. patře blízkého hotelu Corinthia, nabídku služeb ještě rozšíří blízký rezidenční projekt Nuselský pivovar. V pohodlné vzdálenosti je tramvajová zastávka, stanice metra linky C Vyšehrad i budoucí stanice linky D Náměstí bratří Synků, autem je možné se snadno napojit na magistrálu. 

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.boleslavova3.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104632
  • Adresa
    Boleslavova, Praha 4, Nusle
  • PENB
    C

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.